a

Livrarea produselor

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face în funcție de disponibilitatea produsului, modalitatea aleasă și de tipul produsului. Aceasta se va stabili de comun acord în urma telefonului de confirmare al comenzii. Livrarea produselor care necesită instalare va fi făcută de un reprezentant APARATURA MEDICALA si va fi inclusă în manopera de instalare. Prețurile produselor afișate pe site sunt exprimate in Euro și includ TVA. Prețurile în lei se vor calcula la cursul BNR + 2% din data facturării. Livrarea produselor care nu necesită instalarea de către un reprezentant APARATURA MEDICALA se face prin curier rapid, oriunde în România. Pentru comenzi a căror valoare depășește suma de 75 de Euro livrarea este gratuită, iar pentru comenzile a căror valoare este sub 75 Euro se aplică costul suplimentar de livrare de 4 Euro/comandă. Costul suplimentar de livrare poate varia în funcție de greutate și de localitatea de livrare. Termenul de livrare este în mod uzual de 3 zile lucrătoare, dar termenul real va fi comunicat în momentul confirmării comenzii. Plata produselor se face prin modalitatea de plată aleasă la plasarea comenzii. Transfer bancar direct sau ramburs, la livrarea coletului de către curier, prin intermediul curierului, care vă va elibera o chitanţă în acest sens. La livrare produsele vor fi însoțite de: factura în original, chitanța daca este cazul, certificat de garanție, prospect.

IMPORTANT:

vă recomandăm ca în momentul primirii pachetului să verificați integritatea coletului și conținutul acestuia împreună cu curierul. Noi trimitem produsele în cea mai bună stare, dar este posibil ca acestea să sufere deteriorări în timpul transportului. Dacă există produse deteriorate, vă rugăm să specificați pe documentele de livrare neconformitățile observate împreună cu reprezentantul curierului și să păstrați o copie semnată de acesta, pentru a ne ajuta să remediem ulterior situația creată. Valoarea maximă a obligaţiilor www.aparaturamedicala.eu faţă de orice client, în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare a produselor comandate, este valoarea sumelor încasate de www.aparaturamedicala.eu de la acest client.

Garanția produselor

Produsele cumpărate de pe www.aparaturamedicala.eu sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție conform cu prevederile legale în vigoare, cu policitile comerciale ale producătorilor și ale APARATURA MEDICALA. Termenul de garanție decurge din momentul facturării produselor. În funcție de produs garanția este specificată și pe site. De asemenea, garantăm integritatea produselor în momentul în care vă sunt livrate. Pentru orice sesizare sau reclamație vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil.