Top sellers

OFERTE SPECIALE

What Client Says

Catalog de produse

Filtre active

TARGA 4 SECTIUNI TARGA 4 SECTIUNI Sale
23.800,00 RON
TARGA URGENTA 3 SECTIUNI (E-DRIVE) TARGA URGENTA 3 SECTIUNI (E-DRIVE) Sale
SCAUN CU ROTILE PLIABIL TRANSPORT PACIENTI
TARGA URGENTA 4 SECTIUNI MOTOTORIZATA (E-DRIVE) TARGA URGENTA 4 SECTIUNI MOTOTORIZATA (E-DRIVE) Sale
TARGA 2 SECTIUNI TARGA 2 SECTIUNI
22.610,00 RON
TARGA URGENTA 2 SECTIUNI MOTORIZATA (E-DRIVE) TARGA URGENTA 2 SECTIUNI MOTORIZATA (E-DRIVE) Sale
23.800,00 RON

Tărgile din seria SLIM provin dintr-o cercetare aprofundată a funcțiilor, ergonomiei și nevoilor specifice necesare în diferite situații clinice. Posibilitatea de reglare a înălțimii facilitează deplasarea pacientului de la orice afecțiune spitalicească la un dispozitiv de diagnosticare și invers. Garanțiile de înaltă calitate și eficiență sunt luminozitatea în mișcări, simplitatea și viteza în operațiunile de curățare, dar , în același timp, o construcție robustă

Pret la cerere

Noua targă multifuncțională cu mișcări electrice și un sistem progresiv de conducere cu motor pentru mobilitate avansată.

pret la cerere

Scaun cu rotile cu suporti detasabili, sistem de pliere "double cross", cadru din otel vopsit in pulberi epoxi.  Cauciucuri pline, roti cu spite groase rezistente la socuri, tapiterie lavabila, usor de folosit - fotoliu rulant pliabil

In stoc

A 5-a roată electrică pivotantă motorizată a sistemului de e-drive are un diametru de 145 mm și un sistem de amortizare care ocolește orice obstacole inaccesibile de-a lungul rutelor spitalului.

pret la cerere
22.610,00 RON

Noua versiune a șinelor laterale de izolare, împreună cu barele laterale ale barelor de protecție, permit să aibă o formă mai îngustă și ergonomică, păstrând totuși una dintre cele mai largi suprafețe culcate. Fiabilitatea și versatilitatea liniei Slim noi, recunoscute de lucrătorii din domeniul sănătății, o plasează ca referință printre produsele competitive.

pret la cerere

Tehnologia de antrenare electronică în interiorul mânerelor de împingere permite manevrarea roții numai în timpul fazelor de prindere și împingere (înainte și înapoi); proporțional cu intensitatea de împingere aplicată, viteza de accelerare sau decelerare va crește. Când forța de împingere este eliberată, sistemul asigură o forță de frânare autonomă treptată.

pret la cerere