Sale

TARGA 4 SECTIUNI

23.800,00 RON
cu TVA

Tărgile din seria SLIM provin dintr-o cercetare aprofundată a funcțiilor, ergonomiei și nevoilor specifice necesare în diferite situații clinice. Posibilitatea de reglare a înălțimii facilitează deplasarea pacientului de la orice afecțiune spitalicească la un dispozitiv de diagnosticare și invers. Garanțiile de înaltă calitate și eficiență sunt luminozitatea în mișcări, simplitatea și viteza în operațiunile de curățare, dar , în același timp, o construcție robustă

Quantity :
Pret la cerere

Size Chart
x
Size Chart

Measuring Tips to Assure The Best Fit

  • Measure your back size – wrap the measuring tape snugly around your ribcage, just under your bust line 1, keeping it horizontal. This will give you your band size.
  • Then measure around the fullest part of your bust 2 , again keeping the tape horizontal.
  • To determine the size of pants, measure the girth of the waist 3 and hips 4
  • The following charts will help you match the designer’s size scheme for this product (indicated in the dropdown) to your usual size

size guide visible to all products

UKUSAEUBUSTWaistHips
XS 8 4 34 31/32 23/24 33/34
S 10 6 36 33/34 25/26 35/36
M 12 8 38 35/36 27/28 37/38
L 12 8 38 35/36 27/28 37/38
XL 10 6 36 33/34 25/26 35/36

DIMENSIUNI

LUNGIME 213

LATIME 83

INALTIME 56-88 cm

STRUCTURA

Structura este vopsita cu pulberi epoxidice deosebit de potrivite pentru acest tip de articol, având în vedere rezistența mecanică ridicată, protecția excelentă împotriva coroziunii și agenții chimici utilizați în spitale pentru salubritate și întreținere.

AJUSTARI

Înălțime prin sistem hidraulic cu două coloane telescopice independente, ermetice cu grad de protecție IPX4, activate de pedale bilaterale poziționate pe bază. Acționând pe pedala unică, se efectuează ajustările Trendelenburg și Counter-Trendelenburg. Spătarul este mutat cu ajutorul unui piston cu gaz dublu, operat de o singură manetă situată pe întregul perimetru al părții capului, secțiunea pelvisului este fixată pentru a evita compresiile abdominale, secțiunea piciorului este acționată de pârghii bilaterale asistate în mișcările de arcuri de gaz, în timp ce mișcările secțiunii piciorului sunt operate de un rack dublu semiautomat cu șase poziții. Secțiunea pentru picioare este, de asemenea, echipată cu două șine de saltea.

BARE DE PROTECȚIE LATERALE

Targa este echipată standard cu bare laterale ale barelor de protecție din tub de oțel acoperit cu pulbere epoxidică, cu o secțiune ovală, complet cu cârlige la capetele fixate pe articulațiile perimetrului. Barele sunt protejate de bare de protecție din material plastic moale, nemarcând, pe întreaga lungime.

BARE DE PROTECȚIE LA 4 LATURI

Pe partea capului și a piciorului există un capac de finisare ABS echipat cu: - 4 roți de protecție din cauciuc fără marcaj Ø 100 mm la cele 4 colțuri; - 4 busole pentru carcasa polului IV și / sau orice accesorii la 4 colțuri.

PLANUL DE DORMIT

Suprafața culcată are patru secțiuni. Secțiunile sunt în laminat din plastic HPL radiolucent sp. 10 mm Masă total radiolucentă, pregătită pentru scanări atât cu echipament cu arc "C", cât și cu sisteme tradiționale. Prezența ghidajelor inferioare de-a lungul întregii lungimi a suprafeței, pentru adăpostirea și glisarea cutiei suportului plăcii.

PĂRȚI INTEGRATE

Targa este echipată cu laturi complet retractabile, cu o mișcare verticală de cădere cu pernă, care poate fi ridicată și coborâtă cu ușurință, fără a crea dezordine. Ele pot fi ridicate / coborâte cu o mână de către un singur operator: căderea lentă este amortizată pentru a evita trauma și zdrobirea degetelor. Laturile sunt, de asemenea, echipate cu mânere din poliuretan moale anti-șoc, care pot fi complet ascunse la culoare cu baza patului. Acestea sunt fixate în poziția ridicată de un sistem de cuplare de siguranță, care poate fi acționat rapid pentru a coborî partea pentru a permite orice intervenții de urgență.


BAZA

Baza și coloanele sunt protejate de un capac integral din material plastic termoformat, ușor de curățat și cu un design plăcut în care există o carcasă dublă pentru cilindri de oxigen de 3/7/10 litri cu curele de fixare și un compartiment de depozitare / îmbrăcăminte. Carter este complet cu autocolante de finisare și pentru recunoașterea pedalelor de control. Protecția THERMOFORMED ABS este decorată cu autocolante colorate ca standard. Baza trebuie completată cu patru roți (dintre care una direcțională) de Ø 200 mm care se rotesc pe rulmenți cu bile, realizate din material plastic nemarcare cu coajă de plastic, dintre care două sunt antistatice (BT0015) sau patru roți cu a cincea roată (BT0019). Cele 4 roți sunt blocate simultan și obținute cu ajutorul pedalelor bilaterale plasate în cele 4 colțuri ale bazei.

ECHIPAMENT STANDARD

- perechi de laturi de izolare cu busolă verticală cu cuplare semiautomată (lungime: 1425 mm); - centura de siguranță pentru oprirea pacientului; - ancorarea cu velcro pentru fixarea saltelei în partea de sus; - ghidaje pentru introducerea cutiei suportului plăcii pe întreaga lungime; - barele laterale ale barelor de protecție; - 4 roți din cauciuc; - prezența nivelului de spirit pentru a indica gradele de înclinare Trendelenburg / Counter-Trendelenburg.

IGIENA

Toate materialele de acoperire sunt tratate cu antimicrobiene Biomaster 999. Toate structurile vopsite cu pulberi termosetate sunt protejate printr-un amestec de rășini epoxidice, rășini poliester cu adaos de aditiv antimicrobian Biomaster 999 care garantează o activitate specifică de dezinfectare și dezinfectare a suprafețelor. Din testele precise efectuate de IMSL MICROBIOLOGICAL SERVICES LTD, aceste vopsele s-au dovedit a avea o acțiune bactericidă ridicată, echivalentă în procente: Staphylococcus aureus 99,9%, escherichiacoli

Referinte specifice

Produs nou

OFERTE SPECIALE

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

3 other products in the same category