Sale

TARGA URGENTA 4 SECTIUNI MOTOTORIZATA (E-DRIVE)

53.550,00 RON
cu TVA

A 5-a roată electrică pivotantă motorizată a sistemului de e-drive are un diametru de 145 mm și un sistem de amortizare care ocolește orice obstacole inaccesibile de-a lungul rutelor spitalului.

Quantity :
pret la cerere

Size Chart
x
Size Chart

Measuring Tips to Assure The Best Fit

  • Measure your back size – wrap the measuring tape snugly around your ribcage, just under your bust line 1, keeping it horizontal. This will give you your band size.
  • Then measure around the fullest part of your bust 2 , again keeping the tape horizontal.
  • To determine the size of pants, measure the girth of the waist 3 and hips 4
  • The following charts will help you match the designer’s size scheme for this product (indicated in the dropdown) to your usual size

size guide visible to all products

UKUSAEUBUSTWaistHips
XS 8 4 34 31/32 23/24 33/34
S 10 6 36 33/34 25/26 35/36
M 12 8 38 35/36 27/28 37/38
L 12 8 38 35/36 27/28 37/38
XL 10 6 36 33/34 25/26 35/36

Dimensiuni

Lungime 213 cm              

Latime 83 cm

Inaltime 56 - 88 cm

Transportul pacienților pe cărucioare reprezintă o practică obișnuită, în special în secțiile de urgență și, în consecință, se dovedește a fi principala cauză a riscului grav de rănire a cadrelor medicale care, de obicei, trebuie să efectueze mișcări nenaturale în timp util, uneori și în pantă.

Noile tărgi subțiri cu sistem de e-drive au fost studiate special pentru a fi utilizate de un singur operator, asigurând, datorită celei de-a 5-a roți motorizate și doar push-touch, nici un efort pentru mișcări înainte-înapoi și laterale, pentru un transport mai ușor în siguranță și simplitate totală.

A 5-a roată electrică pivotantă motorizată a sistemului de e-drive are un diametru de 145 mm și un sistem de amortizare care ocolește orice obstacole inaccesibile de-a lungul rutelor spitalului.

Tehnologia de antrenare electronică în interiorul mânerelor de împingere permite manevrarea roții numai în timpul fazelor de prindere și împingere (înainte și înapoi); proporțional cu intensitatea de împingere aplicată, viteza de accelerare sau decelerare va crește. Când forța de împingere este eliberată, sistemul asigură o forță de frânare autonomă treptată.

Roata motorizată a sistemului de e-drive se poate roti cu 90° pe dreapta și pe stânga pentru a facilita mișcările laterale. În plus, forma specială a barelor barelor barelor barelor de protecție, asociată cu înălțimea reglabilă a suprafeței culcate și absența proeminențelor laterale, permit alinierea completă a targei la spitalul principal și dispozitivele de diagnosticare, minimizând dificultatea transferului pacientului.

Absența completă a elementelor structurale între suprafața culcată și caseta cu raze X a permis introducerea alergătorilor cromati (standard) de-a lungul întregii zone longitudinale a targei. În acest fel, este posibil să se efectueze raze X de-a lungul întregii lungimi a boby pacientului, evitând mișcarea pacientului în timpul celor mai critice situații.


Radiotransparea totală este garantată și de sectoarele suprafeței întinse, realizate din laminat din plastic radiotransparent (hpl), cu grosimea de 10 mm. 

Mișcările și dimensiunile largi ale suprafeței întinse (ambele cu 2 și 4 secțiuni) oferă un confort ridicat atât în timpul fazelor de intervenție, cât și în timpul șederii îndelungate a pacientului. 

Datorită coloanelor telescopice plasate la ambele capete ale targei, există o zonă largă liberă sub suprafața culcată, care permite inserarea intensificatorului de imagine din ambele părți. 

O atenție deosebită a fost acordată studiului și utilizării sistemelor inovatoare pentru reglarea înălțimii prin cele două coloane, precum și elementelor planului portant, facilitând astfel activitatea lucrătorilor din domeniul sănătății. 

Prin doar trei comenzi bilaterale, fiecare mișcare devine intuitivă, făcând linia de targă Slim ușoară, extrem de flexibilă și funcțională.

Referinte specifice

OFERTE SPECIALE

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

0 other product in the same category