TARGA 2 SECTIUNI

22.610,00 RON
cu TVA

Noua versiune a șinelor laterale de izolare, împreună cu barele laterale ale barelor de protecție, permit să aibă o formă mai îngustă și ergonomică, păstrând totuși una dintre cele mai largi suprafețe culcate. Fiabilitatea și versatilitatea liniei Slim noi, recunoscute de lucrătorii din domeniul sănătății, o plasează ca referință printre produsele competitive.

Quantity :
pret la cerere

Size Chart
x
Size Chart

Measuring Tips to Assure The Best Fit

  • Measure your back size – wrap the measuring tape snugly around your ribcage, just under your bust line 1, keeping it horizontal. This will give you your band size.
  • Then measure around the fullest part of your bust 2 , again keeping the tape horizontal.
  • To determine the size of pants, measure the girth of the waist 3 and hips 4
  • The following charts will help you match the designer’s size scheme for this product (indicated in the dropdown) to your usual size

size guide visible to all products

UKUSAEUBUSTWaistHips
XS 8 4 34 31/32 23/24 33/34
S 10 6 36 33/34 25/26 35/36
M 12 8 38 35/36 27/28 37/38
L 12 8 38 35/36 27/28 37/38
XL 10 6 36 33/34 25/26 35/36

PROIECTAT PENTRU CELE MAI CRITICE SITUAȚII

Absența completă a elementelor structurale între suprafața culcată și caseta cu raze X a permis introducerea alergătorilor cromati (standard) de-a lungul întregii zone longitudinale a targei. În acest fel, este posibil să se efectueze raze X de-a lungul întregii lungimi a boby pacientului, evitând mișcarea lui / ei în timpul celor mai critice situații. În plus, o configurație distintictivă permite aplicarea casetei cu raze X direct pe spătar, permițând astfel executarea razelor X toracice totale, pe un subiect de construcție medie.

FUNCȚIONALITATE STUDIATĂ ÎN TOATE DETALIILE SALE

Transparența radio totală este garantată și de sectoarele de suprafață întinse, realizate din HPL autoportant (plastic, radiotransparent, laminat), cu grosimea de 10 mm. Mișcările și dimensiunile largi ale suprafețelor întinse (ambele secțiuni și 2 secțiuni) oferă un confort ridicat atât în timpul fazei de intervenție, cât și în timpul șederii îndelungate a pacientului. Targa permite utilizarea intensificatorului de imagine cu raze X, care poate fi introdus din ambele părți. Sub planul radiotransparent, la o distanță de 20 mm pentru a garanta claritatea maximă a imaginii, și de-a lungul întregii sale lungimi, există o pereche de alergători pentru introducerea casetei cu raze X. Aceasta din urmă este dotată cu referință de poziție prin încuietori roșii necesare pentru glisarea sa.

FLEXIBILITATE ÎN FIECARE SITUAȚIE

Forma distinctivă a barelor barelor de protecție, împreună cu înălțimea reglabilă și absența proeminențelor laterale, permit tragerea targei alături de principalele dispozitive de convalescență și diagnosticare, limitând astfel traducerea pacientului la un efort minim.

PRACTIC ȘI SIGURANȚĂ ÎN TIMPUL DEPLASĂRII

Echilibrarea și dispunerea perfectă a greutăților structurii portante este o cerință esențială pentru o mișcare ușoară a targei de către operator. Patru ricinuri (2 dintre ele antistatice și în diagonală opuse) de Ø 200 mm garantează o siguranță excelentă a stabilității și monoeuvrabilității chiar și în timp ce se deplasează de-a lungul zonelor cu dimensiuni restrânse. Sistemul de ricinuri antistatice în diagonală opus permite să aibă întotdeauna un ricin în contact cu podeaua, chiar și în prezența suprafețelor aspre. Caracterul practic și siguranța pe care targele Slim le răspândesc atunci când sunt în mișcare se intensifică în principal la adăugarea celui de-al 5-lea ricin (Ø 100 mm, opțional). Aceasta din urmă garantează o manevrabilitate excelentă și o rotație de 360° în caz de nevoie.

Referinte specifice

OFERTE SPECIALE

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

3 other products in the same category